3 typer værktøj du skal have derhjemme

23 januar 2022
Steffen Petersen

editorial

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan reparere noget i hjemmet, så er der et par essentielle værktøjer, du kan anskaffe dig, og som du med sikkerhed vil få brug for på et eller andet tispunkt. Det kan være hvis du skal hænge noget op, eller der er en skrue løs et sted. Vi har lavet en liste med tre stykker værktøj, som du bare skal have i hjemmet. 

makita

En hammer

En hammer et rigtig godt stykke værktøj at have derhjemme. Det kan være du har et sted i huset, der har mistet et søm, eller skal bruge lidt ekstra støtte. Invester derfor i en hammer. En hammer kan med sikkerhed også bruges, hvis du har et gør det selv projekt i hjemmet. En hammer kan du få i stort set alle byggemarkeder, og de koster heller ikke en formue. 

En skruetrækker

Hvis du har købt nye møbler, der skal samles, så kan en skruetrækker være behjælpelig. Der følger nemlig ikke altid et værktøj med møblerne, der skal samles. Det kan også være, at dine spisebordstole lige skal have skruet skruerne ordentligt i efter mange års brug.

Der findes forskellige slags skruetrækkere, men den mest brugte er stjerneskruetrækkeren. De fleste skruer der bruges i dag passer nemlig til stjerneskruetrækkeren. 

En boremaskine

Hvis du skal have hængt nogle billeder eller plakater op i dit hjem, så kan det være en god ide at købe en boremaskine. Alt efter hvilke materialer dine vægge er bygget af, så kan du få en boremaskine, der passer hertil. Der findes et hav af forskellige boremaskiner i vidt forskellige prisklasser.

Alt efter hvor meget du har tænkt dig at bruge den, samt hvad du skal bruge den til, så vil du kunne finde en til dine behov. Du kan eventuelt forhøre dig i byggemarkedet, hvis du er i tvivl. Et rigtig godt mærke er Makita værktøj, der passer til ethvert projekt.