Caps af høj kvalitet

10 februar 2022
Marie Pedersen

editorial

Trucker caps

En af de mest ikoniske kasketter er den såkaldte trucker cap. Denne karakteristiske cap har en slags net bagpå, i modsætning til almindelige caps og kasketter. Dette er en fordel hvis du f.eks. færdes udendørs, og gerne vil have luft til baghovedet. Trucker caps blev tidligere produceret med en bøjet skygge, men det er efterhånden muligt at få dem med flad skygge, hvis det er det, man er til. Derudover har trucker caps en justerbar lukning, så den nemt kan indstilles i størrelsen.

Deres navn stammer fra 1980’ernes USA, hvor virksomheder som f.eks. foderproducenter, forærede kasketter med logo til landmænd og chauffører. Dette var datidens markedsføring på de kanter.

caps

Stort udvalg af caps hos High5shop

Hos High5shop finder du et stort udvalg af caps i mange forskellige farver. I sortimentet finder du både kendte og mindre kendte mærker, da High5shop først og fremmest går op i høj kvalitet, frem for kun at have de mest kendte mærker på lager. High5shop er vilde med de muligheder, en cap giver. Den er både praktisk og kan bruges til at pifte et outfit op. Både mænd og kvinder kan bære en cap, og sammen med det helt rigtige outfit, kan det se både smart og elegant ud. 

High5shop blev etableret i 2017, med et mål om at blive Danmarks førende webshop inden for hatte og huer. Teamet bag High5shop er passionerede omkring fashion og streetstyle. De vil gerne inspirere andre til at finde og dyrke lige netop den stil, der får den enkelte person til at føle sig på toppen af verden. Udvalget hos High5shop er stort, og du finder både hatte og accessories i form af tørklæder og tasker. Der er således rig mulighed for at gå på opdagelse i High5shop’s univers af mode, og blive inspireret til at finde din egen personlige stil. Læs mere på High5shop.se.