Dette kan en boligadvokat gøre for dig

10 februar 2022
Steffen Pedersen

editorial

Ejer du fast ejendom eller byggegrunde, og går du overvejer hvad du skal gøre med dem? I så fald kan det være en rigtig god idé for dig, at alliere dig med en boligadvokat. De kan hjælpe og rådgive dig i forhold til hvad du kan gøre med dine ejendomme, som du ikke selv bor i. Det kan være at du overvejer at udleje ejendommen, enten som privatboliger eller til erhverv.

I begge tilfælde er der en dele juridiske faktorer som spiller ind, og som kan være utroligt svære at navigere rundt i på egen hånd. En boligadvokat kan guide dig sikkert igennem og sørge for at du står bedst muligt, både økonomisk og juridisk.

image

Skal du købe eller sælge?

Hvis du overvejer at købe eller sælge en eller flere ejendomme, eller byggegrund, så sørg for at have en boligadvokat med på råd. Der er som sagt mange juridiske aspekter man skal være opmærksom på, og hvis man ikke gør det på den rigtige måde, kan det ende med at være en rigtig dårlig handel for dig.

Derfor bør du altid alliere dig med en boligadvokat, når det kommer til at købe eller sælge ejendomme og byggegrunde.

Påtænker du at udleje

Hvis du overvejer at udleje nogle af dine ejendomme, enten til private som skal bo i dem, eller til erhverv der skal drive forretning, så er det også en god idé at få en boligadvokat med indover. De kan sørge for at alle kontrakter er udformet korrekt og stille dig bedst muligt i tilfælde af problemer. De kan også hjælpe dig hvis dine lejere ikke overholder kontrakten eller hvis de har misligholdt din ejendom.

Der er mange gode grunde til at hyre en boligadvokat og dette var blot et par stykker af dem. Hvis du ønsker at vide mere om hvad en boligadvokat kan gøre for dig, så læs mere her: https://eboligadvokat.dk/