Få et flot og moderne gulv med en effektiv gulvafslibning

16 april 2020
astrid_pedersen

Er dit gamle trægulv ved at være så træls at se på, at du overvejer at brække det op og erstatte det med et helt nyt eet af slagsen? Går du og leger med tanken om at anskaffe et helt nyt slags gulv – for eksempel et moderne og rengøringsvenligt beton eller cement gulv? Eller sværmer du for et smart klik parket gulv i syntetisk laminat, som ligner træ, men både er mere slidstærkt og nemmere at gøre rent?

Så bør du træde et skridt tilbage, og tænke dig om en ekstra gang. Udskiftning af gulv er ikke nogen lille beslutning – og da slet ikke hvis det er et originalt trægulv, du har tænkt dig at skrotte. Du risikerer meget nemt at fjerne et af boligens største aktiver. Og så er det slet ikke sikkert, at du vil bryde dig om det nye gulv.

Træværk – det ideelle materiale til gulv belægning

Mange bolig ejere vælger i disse år at overhælde deres ellers sunde og intakte trægulve med beton, cement eller epoxy for at opnå det moderne industrielle og urbane look, som indretnings trenden foreskriver. Desværre går det hurtigt op for disse bolig ejere, at dette kan være en virkelig dårlig beslutning.

Selv om beton og cement er flot og smart, og en del mindre krævende når det kommer til vedligehold, gør disse materialer ikke just underværker for akustikken i et rum. Dertil kommer, at såvel beton som cement eller epoxy belægning er hårdt og koldt at betræde.

Med et trægulv kan du gå rundt på strømpefødder eller bare tæer – og det er dog at foretrække i éns eget hjem. I stedet kan du vælge at gøre gulvet flot igen med en professionel gulvafslibning.

Du kan altid få et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling hos Gulvkanonen – læs mere på gulvkanonen.dk