Få mere lys i dit hjem med nye vinduer

09 maj 2022
Lotte Hindsberg

Synes du, at der er lige lovligt mørkt i din bolig, kan du overveje at få sat nye vinduer ind i din bolig. Du kan vælge at få din tømrer eller din glarmester til at gøre dine vinduer større. Det kan de gøre ved at skære et større hul i din mur med et diamantbor. Et godt alternativ, som er nemmere og billigere er at udskifte dine døre med døre, hvor der er glas i. Det fungere på samme måde som et vindue.

Er du i tvivl, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller glarmester. De har den rette uddannelse til at give dig den bedste rådgivning.

vinduer

Få udskiftet dine vinduer af en håndværker

Der er flere gode årsager til at du skal få udskiftet dine vinduer af en professionel håndværker. En af dem er at du er sikker på at dine vinduer bliver sat ind korrekt. Bliver de ikke det vil de ikke alene holde kortere, du kan også risikere at de falder ud. Du kan også opleve, at de ikke isolerer på samme måde som de ellers ville. Det betyder du ikke får de fordele, når det gælder din varmeregning som du ellers ville have fået.

Din håndværker kan også give dig råd og vejledning til hvordan du bedst vedligeholder dine vinduer og ikke mindst din bolig. Det er vigtigt at du sørger for at din bolig bliver udluftet, mindst to gange om dagen. Ved at udlufte din bolig er du med til at sikre at der ikke kommer fugt og skimmelsvamp. 

Det er også vigtigt at dine vinduer bliver gennemgået med jævne mellemrum. Det gælder lister og hængsler. Ved at sørge for at hængslerne får olie og listerne bliver udskiftet sørger du for at vinduerne lukker korrekt. Dermed vil de holde længere.