Find det rette til hovedbunden på High5shop

16 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der var en periode for ikke så mange årtier siden, hvor man betragtede en mand uden en hat, som var han stort set nøgen.

Så kunne det godt være, man ikke havde mange penge, eller man havde en bowlerhat eller lignende, som der lignende alle andres, så det kunne være svært at finde ens egen, hvis den blev blandet sammen med de andres, men det var trods alt bedre, end at man ikke gik rundt med nogen.

Siden ville mændene med tiden lade håret gro og lave oprør mod deres forældre, så hovedbeklædningen forsvandt, og det samme skete det for kvinderne.

Men det ser ud som om, at man er ved at vende tilbage til en tid, hvor en velklædt herre skal ligne sin bedstefar med både tøjet, skægget og ikke mindst hatten.

Her kan High5shop.dk hjælpe dig med at finde det rette til at dække hovedet.

Og det samme gælder for kvinderne.

image

Lad High5shop.dk klæde dig på i toppen

Om du så søger kasketter, sixpences, en hue eller noget helt andet, så er der stort set garanti for, at der nok skal være bid hos denne shop, og mon ikke man ikke også kan finde en udgave, der passer til dit hoved.

Her er et bredt sortiment af hovedbeklædninger, om man vil være gadesmart, bare have noget praktisk til at holde på håret, varme den skaldede isse, være med på moden eller noget helt andet med det, som man tager på toppen.

Og så kan man altid udskifte det; men hvorfor ikke fylde garderoben op med forskellige hovedbeklædningsgenstande, så du altid har noget, der passer til den mundering, som du vælger at tage på denne dag?

Her er noget til fest, middag, afslapning, hygge og alle de andre situationer, hvor man søger efter noget at tage på toppen af ens kranie.