Hvilket selskab fra Køge skal du have med ud at spise?

01 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvis der er et sted, hvor det er virkelig hyggeligt at spise, så er det hos: https://hojeruplund.dk/selskaber/

Og der er virkelig spændende omgivelser at bevæge sig rundt på enten før eller efter, man har spist.

Man kan gå langs Stevns Klint og se, hvor man gemte hulrum i klippen til både, som man kunne sejle over til Sverige under Anden verdenskrig i smug for tyskerne med jøder.
Måske er man endda heldig at spotte nogle mennesker, der er ved at klatre op eller ned at klippen.

Så er der også kirken, der er kendt for, at den er ved at falde ned i havet – og man kan endda komme ind i den!

Ellers er der også Stevnsfortet, som er et besøg værd, når man alligevel er der, hvor man kan høre meget om Danmarks rolle under Den kolde krig.

Men man er altid sikret naturskønne omgivelser året rundt, når man er her.

Tag dem med, som du ønsker, af selskab ud at spise fra Køge

Derfor kommer folk fra også fra Køge og længere væk fra nord, vest og syd for at besøge dette spændende sted, hvor det bemeldte link er der, hvor man bruger som omdrejningspunkt, om man skal spise stort med mange retter, eller man bare lige er en vennegruppe, der skal have et let måltid, mens man holder pauser fra alle disse oplevelser.

Det betyder, at man kan tage derned og udnytte stedet, om man skal holde konfirmation for hele familien og vennerne, eller man måske er den lokale tennisklub, der gerne vil lave noget andet end at dyrke sport hver gang, så man bliver rystet mere sammen.

Eller hvad med netop bare at være den venne- eller venindegruppe, der tager ud og oplever forskellige ting på forskellige tidspunkter, så er det jo virkelig værd at tage et smut her forbi.