Kom uvedkommende parkering til livs med en dygtig parkeringsvagt

18 april 2022
astrid_pedersen

editorial

Er du træt af uvedkommende eller hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser? Så bør du overveje at hyre en parkeringsvagt gennem et parkeringsfirma.

Hvorfor benytte en professionel parkeringsvagt?

Den mest indlysende grund til at benytte en parkeringsvagt fra et professionelt parkeringsfirma er at du derved sparer både tid og energi. Hvis du selv skulle gå rundt og kontrollere hver eneste bil på dine private parkeringspladser kunne du dårligt få tid til at lave andet.

En professionel parkeringsvagt vil have de rette redskaber til at kontrollere de biler, som holder parkeret, og hurtigt kunne gennemskue om de hører til på parkeringspladsen eller om de ikke har noget at gøre dér. Samtidig har en parkeringsvagt som er tilknyttet et parkeringsfirma de fornødne beføjelser til at udstede gyldige bøde forlæg. Og med hjælp fra det pågældende parkeringsfirma vil bøden blive inddrevet efter reglerne.

image

Lad et parkeringsfirma hjælpe dig med at komme uvedkommende parkering til livs

Når du allierer dig med et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark får du ydermere hjælp til opsætning af blandt andet skilte eller parkeringsbillet automater hvis dette ønskes. Med behørig skiltning vil du hurtigt kunne får gjort kål på størstedelen af den uvedkommende parkering.

Det er de færreste som har lyst til at komme hjem med en klækkelig parkeringsbøde. Samtidig kan UnoPark hjælpe dig med opsætning af adgangskontrol, hvis dette ønskes. Dette kan foranstaltes ved hjælp af bomme eller pullerter som aktiveres ved nummerplade genkendelse eller ved hjælp af en parkeringsbillet, en token eller lignende.

Med en parkeringsløsning fra UnoPark får du tilmed selv adgang til administrations modulet via en app som kan installeres på din smartphone eller tablet. Så kan du selv forestå udstedelse eller tilbagetrækning af parkeringstilladelser, såvel permanente som midlertidige af slagsen.

Du kan få yderligere information omkring parkeringsvagter og parkeringskontrol fra UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk.