Lån penge nemt og hurtigt online

21 januar 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Har du brug for at låne penge. Det kan være at du har fået en uventet ekstra regning, din bærbar har valgt at stå af eller der er kommet et så godt tilbud, at det ville være ærgeligt at sige nej tak til fordi ens konto umiddelbart er tom. Du har muligheden for at gå i din almindelig bank, men ofte tager det flere uger, før de kan komme med et svar på en låneansøgning og det er her en online bank adskiller sig fra en almindelig bank.

Lån penge online og du vil have pengene indenfor få timer på din konto. Du vil samtidig ikke blive bedt om at stille med sikkerhed, men alt afhængig af hvor mange penge du vil låne, kan du blive spurgt om at du kan dokumentere, at du har en indtægt. Det kan du gøre ved at vise en lønseddel.

lån

Hvad skal du bruge for at kunne låne penge online?

Der er kun få krav fra en online bank for at du kan låne penge. Du skal være i besiddelse af en aktiv mailadresse, for ellers er det umuligt for dem at sende dig et tilbud. Du skal have NemID eller MitID for at kunne underskrive lånedokumenter og dokumentere hvem du er. Du skal være tilmeldt en dansk folkeregisteradresse og være mindst 18 år. Mange banker kræver også at du ikke står i RKI. Men ikke alle.

Står du i RKI, er der stadig banker der vil låne dig penge, men til langt strengere krav og det kommer an på en individuel vurdering. Ofte er kravene så strenge og renten så høj at det ikke anbefales at du låner til de betingelser.

Start altid med at lægge et budget, så du er sikker på, at du har et økonomisk råderum til at kunne betale din lån tilbage.