Sådan bruges en spillemaskine

09 august 2021
Steffen Hansen

Spillemaskiner har været populære gennem mange år, og har udviklet sig løbende sammen med teknologien. Derfor kan man i dag spille mange forskellige spil med forskellige features, funktioner, indsatser og meget mere. Det kan være forvirrende, hvis man vil spille på en spillemaskine, men her i indlægget kan du lære hvordan du kommer i gang.

Læs om maskinen

Når du sætter dig ved en spillemaskine kan det være en god idé at læse vejledningen der følger med. Hvor høj RTP har maskinen, hvilke features har den, kan man få bonus på den, og hvordan vinder man? Der er mange informationer, som er gode at vide, før du kaster penge i maskinen og ser om du kan være heldig.

I dag er det muligt at spille på spillemaskiner online og i de populære spillehaller rundt omkring i landet. Hvis du vil læse mere om spillehaller, kan du gøre det her: https://roskildespillehal.dk/

Find en med høj RTP

RTP betyder return to player, og er altså den procentsats af gange maskinen vil give dig dine penge tilbage. Hvis maskinen har en RTP på 96% vil maskinen i gennemsnit give 96% af pengene du smider i den tilbage til dig.

Maskiner med en høj RTP giver derfor muligheden for at spille i længere tid, uden at tabe det hele på én gang.

Hvilke features har maskinen

Med det store udvalg af spillemaskiner i dag, kan det være svært at vælge, hvilken man gerne vil spille. Derfor kan det være en god idé at læse om de features, som er tilgængelige på maskinen. Det kan f.eks. være om det er muligt at få en bonus med gratis spins, eller om den pludseligt kan give dig en stor gevinst på baggrund af en feature.

Det er typisk ved en feature eller en bonus, at man vinder de største beløber. Derfor kan det være en god idé at finde en maskine med en bonus tilgængelig.