Selskabslokaler giver mulighed for at sætte dit eget præg på festen

08 februar 2022
Emilie Jacobsen

advertorial

Vil du gerne holde en fest, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på den og ikke få hevet nogle andres koncept ned over hovedet, er det en god ide, at du holder festen i et selskabslokale. Der har du mulighed for at pynte op, servere den mad, du ønsker, sætte bordene, som du vil, og generelt tilpasse det hele til at være fuldstændig, som du gerne vil have. 

Leder du efter selskabslokaler i Skive, kan du for eksempel se nærmere på dem hos stoholmfritid.dk. I Stoholm Fritids- og Kulturcenter har du mulighed for at holde en fest, hvor du i høj grad selv sætter rammerne for den. Det gør det altså muligt i meget høj grad selv at sætte dit aftryk på festen – så det bliver din fest og ikke nogle andres fest. Læs mere her

selskabslokaler

Mulighed for overnatning og mad

Når du holder en fest, kan det ofte være et problem, at folk er nødt til at tage tidligt hjem, fordi de har langt hjem, eller de ikke drikker, fordi de skal køre hjem. For at sikre at alle kan blive til festen og have det sjovt på den måde, som de ønsker at have det sjovt på, kan du vælge at holde din fest et sted, hvor der er mulighed for overnatning.

Det er der faktisk også i forbindelse med Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Stohold Vandrehjem ligger nemlig lige i nærheden, og der har dine gæster mulighed for at tjekke ind. Dermed kan festen vare lige så længe, som I har lyst til. 

Hos Stoholm Fritids- og Kulturcenter kan de også stå for at servere lækker mad for jer. Det kan være rart, at I ikke behøver at bestille mad ude fra, men at I bare kan få dem i fritidscenteret til at tilberede den for jer, så den er fuldstændig frisklavet, når den bliver serveret.