Skriv dig op i et boligselskab for en sikkerheds skyld

03 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange, der vælger at skrive sig op i et boligselskab et sted, hvor de skal finde sig en bolig, når det er aktuelt – det kunne være et boligselskab i Skive – fordi man har planer om at flytte dertil på et ikke nærmere defineret tidspunkt.

Står man i akut boligmangel, så finder man som regel en hurtigere løsning, da man ikke kan vente på, at der bliver en bolig ledig – og man søger formentlig mange forskellige steder og trækker i ens store netværk.

Dog ved man også, at der kan være lang ventetid på boliger i nogle selskaber faktisk nogle gange årtier, så man lader ens børn skrive sig op der i an passiv position bare for en sikkerheds skyld, hvis de vil bo i samme område eller et andet.

Måske bliver det så ikke aktuelt, men så har man trods alt muligheden i baghånden; det er lidt som at se som en forsikring.

boligselskab

Et boligselskab er din sikring i livet

Det er jo ikke altid, at man får brug for at benytte sig af ens forsikringer på forskellige områder, faktisk håber man ikke på det, men det er jo rart at have i baghånden for en sikkerheds skyld.

Sådan bør man også lidt beskue det med boligselskaber, hvor man kan skrive sig op, for det er ikke sikkert, det er aktuelt lige nu eller nogensinde bliver det, men ved at opbygge anciennitet, så kan man have bedre chancer for at få en bolig, når der er behov for det.

Så skal man ikke vente i ualmindelige tider, og man skal ikke tage sig til takke med noget sekundært.

Det er trods alt ens hjem, som der er tale om her, så den slags skal man ikke tage let på, for her skal man have de bedste forhold, så man kan lige så godt skrive sig op, selvom man ikke lige har brug for en bolig lige nu.